/

Селенот помага при проблеми со потенција кај мажите

Селенот е многу моќен антиоксиданс и е многу важен за здравјето на целиот организам, но малку се зборува за тоа. Ги штити клетките од оксидација, спречува предвремено стареење на кожата, мускулите и мозокот. Исто така, учествува во превенција од кардиоваскуларни заболувања и