Предлог книга која мора да ја прочита секој џентлмен (2)

Секоја недела ќе ви претставуваме книга за џентлмените, или книга која мора да ја прочита секој џентлмен до крајот на својот живот. Читањето книги е одлика на големите луѓе. Претходниот пат ја предложивме The Great Gatsby by F. Scott Fitzgerald и не