Се ближи датумот на премиерата за најновото продолжение на Џејмс Бонд (ВИДЕО)

По многу одложувања, конечно го имаме фиксниот датум. Најновото продолжение на култниот филм Џејмс Бонд, No Time To Die сега ќе имаме можност премиерно да го гледаме на 08 октомври оваа година. Зошто е ова вака, не знаеме, но едноставно е да