За сите љубители на кафето, овие земји мора да ги посетите (ВИДЕО)

Туризмот во светот ја има најтешката година во последно време. Затоа голем број од туристичките провајдери во светот веќе се насочени кон 2021 година, и сите трендови кои не очекуваат 6 месеци од сега. Една од актуелните теми е и туризмот поврзан со