Google Earth не враќа низ годините да видиме што се случува со нашата планета (ВИДЕО)

Во последните години постојано зборуваме за грижата на природата и климатските промени, кои придонесуваат за огромни промени во краток временски период. Сега Google Earth има една интересна опција која има за цел да не врати да видиме каква била змјата пред едно