11 навики на позитивните момци кои блескаат каде и да се појават

The Science of Success со интересна листа на карактеристики за позитивните момци кои секодневно го разубавуваат денот на останатите. Огледајте се на нив, и пробајте превземете некоја нивна особина. Дел од нив во продолжение – 1.Нивниот позитивен менталитет се гледа и чувствува од