Оваа е најздравата намирница за „по бурната ноќ“

Ако веќе не сте, можете слободно да ставите јогурт на списокот на здрава храна. Без оглед кој вид ќе го одберете, нема да погрешите. Без разлика дали станува збор за течна или цврста состојба, без маснотии или се повеќе популарен грчки јогурт.