Проблем кај мажите кој го игнорираме поради срам

Неуредната и нездравата исхрана, предолгото седење и стресот се причина за појава на хемороидите, за кои не се зборува многу бидеќи за многу луѓе нивното спомнување е непријатно. Хемороидите се едни од најчестите здравствени проблеми кај младата популација, тоа е непријатна појава