Марија Илиќ, ПР менаџер: Сеуште треба да работиме на тоа како треба да се облекуваме за еден настан (ВИДЕО)

На Коста Петров друштво во Џентлмен Магазин му правеше и Марија Илиќ, ПР менаџер. Со неа разговаравме на повеќе теми, но една особено некако не погоди. Дали македонските мажи или џентлмени знаат да се облекуваат прикладно за еден настан. Погледнете го одговорот