Мажите кои имаат атрактивни жени се посреќни

Според една студија која успеавме да ја пронајдеме, мажите кои имаат атрактивни жени до себе, се посреќни и имаат посреќни бракови. Многумина мислат дека ако бидат со атрактивна жена, ќе треба да се справуваат со голем број на додворувачи, но доколку овие