Две работи кои не сте ги знаеле за Ники Лауда

Сите го знаете легендарниот возач на Формула 1, Ники Лауда кој пред неколку години замина од овој свет. Тој имал трансплатација на белите дорбови, но на негова 70 годишна возраст, тој веќе не можел да издржи. Тој има освоено три шампионски титули,