Радован Витошевиќ меѓу 40-те највлијателни и најуспешни бизнис лидери до 40 години во Југоисточна Европа

Оваа недела, во Истанбул беа доделени наградите на Бизнис елитата „40 под 40 години“, каде Радован Витошевиќ, главниот извршен директор на myWorld и регионален директор за Јужен Балкан (Македонија, Бугарија, Косово и Албанија) ја доби престижната интернационална награда „40 под 40 години“,

Аплицирај за стипендија на престижниот американски универзитет – Key West University

Студирањето на најпрестижните универзитети во светот е веќе поедноставно. Сега секој може да биде дел од некој од најпрестижните и најдобрите универзитети. Key West University важи за еден од најпрестижните американски универзитети кои нудат можност на македонските граѓани преку онлајн настава да