Петтата генерација на Range Rover пристигна, автомобил за вистински џентлмени (ФОТО)

Петтата генерација на Range Rover се појави во јавноста. Иако сме во нова ера, каде автомобилите имаат модерен изглед, сепак, од Range Rover успеаа да го задржат оној добар препознатлив стил на нивниот најдобар модел. Изгледа феноменално. Дизајниран и развиен во Британија,