Бред Пит лансира сопствен шампањ

Холивудскиот мангуп Бред Пит, влегува во бизнисот на шампањи. По неговиот колега Џорџ Клуни, кој влезе во бизнисот со алкохол, поточно со текила, сега и Бред ќе се проба. Знајќи каков мангуп е, да бидеме искрени и го личи. Fleur de Miraval