Модниот дизајнер Рубиначи ја враќа модата во историјата

Познатиот моден дизајнер за мажи Лука Рубиначи кој потекнува од Наполи оваа година својата колекција ја базира на ретро моментите. Тој ја враќа модата во историјата. Тој оваа година игра со модата низ историјата и најмногу впечаток оставаат боите кои тој ги