Кој побрзо се заљубува, мажите или пак жените?

Мажите тврдат дека не се вљубуваат брзо како жените, но досегашните истражувања ги демантираат овие тврдења, па така откриваат дека токму тие се оние кои побрзо се вљубуваат од спротивниот пол. Научници од Универзитетот во Чикаго спроведоа студија во која половина од