Акните како причина за намалена самодовербата кај мажите

Без разлика на вашата самодоверба, само неколку акни може лесно да ја разнишаат. Што се всуштност акните? Наједноставно, акните се формираат кога вашите пори ќе се затворат, односно мртвите клетки од кожата се заглавуваат во порите и помешани со себум, бактерии и