Една работа во која мажите најмногу грешат за време на сексот

Многу едноставно правило, но не секој може да го почитува. Што е она што го прави сексот подобар? Комуникација. Комуницирајте за време на сексот и после него! Вашата партнерка не може да знае што е она што најмногу го сакате во сексот,