Која генерација на мажи е најмногу сексуално активна

Според најновите истражувања, мажите родени меѓу 1993 и 2001 година значително сексуално биле поактивни за разлика од генерациите претходно. Заедничката работа на лондонската школа за хигиена и тропска медицина и Универзитетскиот колеџ во Лондон откри дека хетеросексуалните млади имаат многу поотворен ум кога станува