Модни грешки кои жените не ги простуваат

Се спремате за новиот дејт? Расположени сте супер, разговорот тече одлично, но вие уште пред да започнете да разговарате, вашата гардероба веќе проговорела. Гардеробата многу кажува за вас, па баш поради тоа доколку сакате да оставите добар впечаток, гледајте да ги избегнете