Sирнете во куќата на Џони Деп во Франција (ФОТО)

Мањифик. Што би рекле французите. Во Франција во местото Le Plan De La Tour , кое се наоѓа на само неколку километри од Сент Тропе, се наоѓа преубавата куѓа на Џони Деп. Актерот својот имот го има во близина на легендарниот француски