Моден водич за мажите кои се во 40-тите години

Дали знаете кој е Алесандро Скварци? Тој е италијански претприемач во модната индустрија, извидник на таленти и еден од најфотографираните мажи по кој е познат по неговиот уникатен италијански стил. Неговата активност во модниот бизнис започнала во 90-тите години. Прво започнал како менаџер на бутици, а потоа