Стилот на Пеџа Тренд (ФОТО)

Пеџа Тренд како што речиси сите го знаат и познаваат е човек кој со својата енергија и начин на живот буквално ќе ве освои. Тотално кул фраер кој ужива во својот филм и одлично го тера. Зависник е од адреналинските спортови. Како