Патики кои ќе го претворат вашиот костум во “SMART CASUAL”

Работните обврски често бараат од нас да се облекуваме формално. Сепак, со текот на времето тоа модно правило можете да го промените со неколку едноставни начини. Патиките со модерен дизајн и едноставен изглед се совршени доколку сакате класичен кежуал работен изглед. Патика