9 совети за успешен брак од Бред Пит

Бред Пит имаше позади него брак со една од најубавите жени на сите времиња. После 11 години, приказната со Анџелина Џоли заврши. Иако според ситуацијата сметате дека Бред Пит не е оној кој треба да дели совети за брак, сепак од грешките