Почеток на работната недела: Како да преживеете?

Само што излеговте од викенд одмор и веднаш ве чекаат куп работни обврски на бирото? Не паничете, важно е како се справуваме со предизвиците! Почетокот на работната недела може да биде многу депресивен и вознемирувачки за луѓето кои неподготвени го дочекуваат. За