Прославете ја спортската сезона со спортските дизајни на часовници на HUAWEI WATCH 3 серијата

Во спортската, летна сезона и со успешното лансирање на серијата Watch 3, пазарот за дизајни на Huawei лансира серија анимирани спортски дизајни. Секој анимиран лик на часовникот претставува различен спорт како штафета, трчање, кревање тегови, одбојка, пинг -понг, стрелање, нуркање, пливање и