Најдобрите планинарски домови во Македонија за убава летна авантура

Ова лето би сакале да си овозможиме по некоја авантура, да уживаме во планините кои толку многу ги сакаме и да истражиме уште од природните убавини на нашата татковина. Затоа овој пат ви го споделуваме нашиот мал, но сепак значаен список на