Столе Димитриевски: За мене џентлмен е Пеп Гвардиола (ВИДЕО)

Македонскиот “октопод”, Столе Димитриевски, за Џентлмен Магазин ни откри многу интеесни работи од неговиот приватен живот и од светот на фудбалот. Зборуваше за Европското првенство кое уште не држи под импресии, зборуваше за детали од него, за живото во Шпанија и што