ВИЗАВИ S.T. DUPONT, И ЏЕНТЛМЕНИТЕ Ѝ СЕ НАКЛОНЕТИ… НА ЛУКСУЗНОСТА (II дел)

Мануфактурното производство на S.T. Dupont е дел од истоимената француска компанија со седиште во Париз, на 10 Rue de la Paix, а рачната изработка, која истовремено е и квалитетна и совршена, предизвикува внимание, но и го привлекува, особено на колекционерите и на луѓето што се

ВИЗАВИ S.T. DUPONT, И ЏЕНТЛМЕНИТЕ Ѝ СЕ НАКЛОНЕТИ… НА ЛУКСУЗНОСТА (I дел)

Хумидорите на S.T. Dupont што ги објавивме минатата седмица, во четвртокот и петокот, за кои се заинтересираа доста љубители на пурите, се само неколку од стотиците луксузни предмети на француската мануфактура, како дел од истоимената компанија, чија сто четириесет и деветгодишна традиција е синоним на