Говорот на телото е многу важен во бизнис светот

Дали знаете дека впечатокот кај другите луѓе најмногу го оставате со движења кои не ги забележувате многу. Вашата енергија, говорот на вашето тело и невербалната комуникација. Многу мал процент од впечатокот е од гардеробата и од она што го збориме. Значи невербалната