Во Џентлмен Магазин денеска гости се Лејлја Рамкоска и Јован Деспотовски (ВИДЕО)

Заедно со Жарко Димоски, повторно ве носиме во светот на добрите навики! Ви го најавауваме 35-то издание од Џентлмен Магазин каде што ќе разговараме со еден успешен и одмерен господин, Јован Деспотовски. Ќе слушнете и корисни совети за тоа како да го