Еве како да направите перфектно домашно кино

Ако го направите ова што денеска ќе ви го покажеме, ви гарантираме дека нема да сакате да излезете од дома. Денеска ќе ви го претставиме MOFO држачот за телевизор. Она што е карактеристично за MOFO држачот е што ќе ви овозможи да го поставите

НЕОТЕЛ СО ОДЛИЧНА МОЖНОСТ ЗА СИТЕ ПОДДРЖУВАЧИ НА МАКЕДОНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

Во пресрет на фудбалското првенство, НЕОТЕЛ, на сите поддржувачи на македонската репрезентација им овозможува одлична можност бесплатно да ги следат натпреварите од каде било во државата директно на својот смартфон или Android TV телевизор.  Сите заинтересирани кои сакаат да гледаат од смартфон сѐ што треба да направат