Трите свети правила за долната облека од големиот Том Форд (ВИДЕО)

Големиот Том Форд секогаш има што да каже кога се работи за модата. Денеска ви ги презентираме неговите три правил на тема долна облека. Пред да го погледнете 2 минутното видео, ние на кратко ќе опишеме за што станува збор. Првото правило