НАДАЛЕКУ ПРОЧУЕН, ТУРСКИОТ ПОЈАДОК Е И ЏЕНТЛМЕНСКИ ГЕСТ, МЕЃУ ДРУГОТО (II дел)

Каде и да било, дома или во ресторан или на село, каде што рустикалниот појадок е исто така разнообразен, приготвен на традиционален, но селански начин, појадувањето може да трае и неколку часови, додека не се исцрпат муабетите, односно темите на кои се