/

Зошто е подобро да се туширате навечер одошто наутро?

Туширањето е важен дел од вашата дневна рутина. Оние што го започнуваат денот со тоа истакнуваат дека тоа е најдобриот метод за будење. Додека други велат дека туширањето е најдобриот ритуал за да го завршите денот. Сепак, што велат експертите? Дали треба