Девојка на денот: Која е преубавата Мадалина Генеа?

Денеска нашиот тим ја пронајде Мадалина Генеа, една од најубавите девојки денеска која ги освојува модните писти и машките холивудски срца. Поради нејзината единствена убавина, оваа 30-годишна дама од Романија ја споредуваат со убавицата Софија Лорен. Романската манекенка со сензуален и заводлив