Тајната за добриот урбан стил кај мажите

Мажите се делат на две категории, оние кои внимаваат премногу на својот стил и оние кои кои не се трудат премногу околу својот изглед. Има навистина се повеќе мажи кои се модни зависници и се во нивниот живот се врти околу стилот,