Според Google: Ова се 10 особини кои треба да ги има еден менаџер

Команијата Google, ќе треба да потроши доста пари на регрутирање и вработување на најдобрите луѓе. Повеќе од 10 години Google правеше истражувања под кодното име Project Okigen, со цел да дознае кои особини ги има совршениот менаџер. Истражувањето се исплатело бидејќи во текот на годините Google