Фабрицио Корона – кралот на папараците во Италија и човек со стил

Дали сте слушнале за Фабрицио Корона? Тој е професионален италијански акробатски велосипедист, актер, телевизиска и медиумска личност, пејач на “Вива ла Либерта”, а во Италија важи како кралот на папараците. Корона е роден во Катанија и потекнува од новинарска фамилија. Тој е