Факти за еспресото што најверојатно не сте ги знаеле

Кафето претставува најголемиот глобален феномен и луѓето низ светот го пијат многу долго време. Еспресото секогаш ви ја дава потребната енергија за целиот ден, но покрај ова носи и низа други погодности за кои не сте знаеле до сега! Доколку барате друга