Еден од најмодерните Италијани на денешницата – LUCA DI MONTEZEMOLO

Приказната за Luca di Montezemolo е една од најинтересните во Италија. Роден во Piedmontese, во фамилија на генерали и кардинали Luca Cordero di Montezemolo, Nobile dei Marchesi di Montezemolo (сака светот да го знае неговото цело име) завршува правен на Универзитетот во Рим во 1971, при што

Најубавите модели на Ферари

Ви ги претставуваме најубавите модели на Ферари, воедно и најфраерските автомобили во светот. Симболот на брзината – Ферари. Секој прав господин знае што значи Ферари. Ferrari претставува вистински синоним за брзина и стил. Да се направи листа од најдобрите 10 Ferrari модели

Ретро петочки CAR PORN: 2005 FERRARI 575 GTZ ZAGATO

Постојат само 6 вакви на светот –  1956 Ferrari 250 GT Tour de France Zagato RM Sotheby ќе бидат домаќини на аукцијата, а цената која се очекува за овој модел е околу  $1.75 милиони долари. Но, некогаш не е се до цената,