ФЕЈМИ ДАУТ, КИНЕМАТОГРАФ НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“: „ЗА 10 ГОДИНИ ОТСЕГА ЌЕ БИДАМ УШТЕ ПОУСПЕШЕН ПРИМЕР ЗА МЛАДИТЕ ТАЛЕНТИ“

Од снимател на спотови и реклами до кинематограф на филм, кој во еден замав го осветли и го разбранува целиот свет преку пораката што ја носи – Фејми Даут е светски наградуван професионалец зад камерите. Неговиот талент го препознаа светските фестивали, како