Lego направи серија коцки за џентлмените

Lego не престанува да не изненадува. Сега се појави серија на коцки со кои можете да го креирате легендарниот Fiat 500 и да уживате. Да, ова е играчка за џентлмените, кои сакаат да потрошат време на себе и да уживаат тренирајќи го

Од Ањели до Елкан – “Фичото” кое нема човек кој не го посакува (ФОТО)

Фиат 500 е креација на најголемиот Италијан или некрунисаниот италијан Џани Ањели. Нема да зборуваме многу за него, сите веќе знаете дека бил маж со стил, човек кој бил вистински џентлмен. Џани Ањели бил голем љубител на автомобилите, несомнено, пред се поради

За сите љубители на ретро автомобилите (ФОТО)

Старото “ФИЧО” е најфраерски автомобил за ова лето. Старото Фичо, или Фиат 500 Џоли и оваа кабрио верзија е најфраерскиот автомобил ова лето. Идеален. Можеби денеска има еден тон автомобили, но со овој автомобил некаде на јадранска магистрала би изгледале поголеми фраери