Најдобрите филмови кои го прикажуваат Њујорк (ПРВ ДЕЛ)

Пак сме на тема Њујорк. Некако сме носталгични за тој лајфстајл или начин на живеење. Њујорк е приказна сама по себе, уникатна, единствена, брза. Низ годините сме гледале како се развива овој преубав град. Затоа сега одлучивме да ги прикажеме најдобрите 5