Коста Петров е наш гостин денеска во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Денеска со почеток од 21 часот на МТВ1 ќе можете да уживате во супер разговор со еден од најголемите автори кај нас Коста Петров, човек кој ја напиша и најпродаваната книга во нашата држава “Се гледаме на врвот”. Со Коста ќе зборуваме