Флерт на работа – паметно или не?

Во 70-тите година од минатиот век, една германска компанија на своите вработени им давала на потпишување договори според кои за време на работниот однос не смеат да се впуштаат во врска со колегите. Што би направиле вие да ви понуди некој таков