Sирнете во куќата на Џони Деп во Франција (ФОТО)

Мањифик. Што би рекле французите. Во Франција во местото Le Plan De La Tour , кое се наоѓа на само неколку километри од Сент Тропе, се наоѓа преубавата куѓа на Џони Деп. Актерот својот имот го има во близина на легендарниот француски

Приказната за “Папата на Модата“ или милјардерот Бернард Арно

Познат како папа на модата, Бернард Арно сега е во првите тројца најбогати луѓе во светот заедно со Бил Гејтс и Џеф Безос. Претседател и извршен директор на LVMH групацијата(Möet Hennessy Louis Vuitton…), тој е љубител на уметноста кој го оживува Кристијан