Кои се најмодерните фудбалски менаџери (ВИДЕО)

е се многу, но сепак може премногу да се научи од нив кога станува збро за добар стил. Но, пред стилот и кои навики ги негуваат, ние ќе кажеме само едно! дека најголем фраер од сите е нашиот Игор Нагеловски Мрме. А