Вредни награди за најдобрите во велосипедската трка Halk Velo Green организирана од Халкбанк

Уште само пет дена остануваат до затворање на пријавувањето за учество во годинешнава хронометар велосипедска трка Halk Velo Green, која, во организација на Халкбанк АД Скопје, ќе се одржи на 8 септември во Маврово. Сите вљубеници во велосипедизмот кои ќе учествуваат во